+45 98 28 31 11
Åbningstider

Sommerhus i Hou

Hou ligger ca. 7 km nord for Hals. Hou er et lille hyggeligt fiskerleje med et par spisesteder og en fantastisk badestrand. Centralt i den lille by ligger Brugsen, som har åbent året rundt. Her kan man også købe friskt morgenbrød. Lige over for Brugsen ligger Skolegade, hvor den lokale fiskehandler holder til. Prøv de supergode fiskefrikadeller, men kom i god tid! Et besøg værd er også Traktørstedet Raalingen, hvor man kan sidde i den hyggelige have og nyde en god middag. Det er meget charmerende. Børn er velkomne og kan lege i haven eller fodre skildpadden i dammen. Prøv også Raalingens brasserade, hvor man selv griller sit kød ved bordet.

Fra 2015 er der mulighed for at sætte sit båd GRATIS i vandet ved slæbestedet i Hou havn.

I Hou ligger der en legeplads ved havnen, og lige i nærheden af idrætsbanen er der bygget en fin naturlegeplads. Nord for molen er der mange, der har held med at finde rav, når det har blæst.

Toms Fiskebod

Toms Fiskebod er beliggende midt i Hou by og har leveret frisk fisk med et smil i 30 år.

Toms Fiskebod har åbent året rundt og har et bredt udvalg af friskfanget fisk og nyskårne fileter. Udvalget kan variere alt efter årstid og fangst.

Fiskeboden leverer friske fisk til flere restauranter i området.

Nyrøget fisk direkte fra eget røgeri bl.a. nyrøget laks, smørfisk, ål, sild og makrel.

Skal aftensmaden være nem og noget ud over det sædvanlige, kan du købe lækre stjerneskud, der udelukkende er tilberedt af friske kvalitetsråvarer. De er både en fryd for øjet og ganen.

Toms fiskebod har egen kok med mere end 7 års erfaring til at udarbejde de flotte fiskeplatter og buffeter.

Søgeresultat: sommerhuse
Åben udvidet søgning
Søgeresultat: Sommerhuse