+45 98 28 31 11
Åbningstider

Tryg udlejning af dit sommerhus

Går du og overvejer at leje dit sommerhus ud, så tilbyder vi en uforpligtende snak og en vurdering af dit sommerhus. Hos NetFerie er dit sommerhus i trygge hænder og du får gratis indtægtsgaranti, skadesforsikring og professionel markedsføring af dit sommerhus.

Kan jeg selv bestemme over mit sommerhus?

Ja, når du udlejer dit sommerhus, bestemmer du selv, hvornår du vil bruge det og hvor meget og hvornår sommerhuset skal udlejes. Du forpligter dig kun til at udleje sommerhuset i minimum 4 uger i løbet af juli og august.

Sammen med din rådgiver aftaler du vilkårene for udlejningen af dit sommerhus, og med et login til din egen personlige side, kan du døgnet rundt få et overblik over udlejningen. Her kan du se hvornår dit sommerhus er udlejet, selv foretage en ejerspærring af sommerhuset, når du ønsker at bruge det og holde øje med lejeindtægterne.

Egner mit sommerhus sig til udlejning?

Ægtepar snakker med deres lokale rådgiver

Din rådgiver har et stort lokalkendskab til området, dit sommerhus ligger i og til andre sommerhuse i lokalområdet. Han vil foretage en vurdering af dit sommerhus og komme med et realistisk bud på din lejeindtægt ud fra lokalkendskab og markedets udvikling. Han vil også kunne vejlede dig om eventuelle ændringer af dit sommerhus, der kan føre til en større leje indtægt.

Dit sommerhus behøver ikke at have pool, spa eller være af nyeste model for at blive lejet ud. Det er vigtigt at sommerhuset fremstår velholdt og indbydende, og at al teknik i sommerhuset fungere. Det giver en god udlejning og tilfredse feriegæster. Du kan snakke med din rådgiver om dette og selv finde inspiration til vedligeholdelse og forbedring af dit sommerhus på mitfristed.dk

Kan det betale sig at leje mit sommerhus ud?

Når du udlejer dit sommerhus gennem et udlejningsbureau, så er de første 21.400 kr. du tjener skattefri! Din lejeindtægt afhænger naturligvis af, hvor meget du vælger at leje dit sommerhus ud. Vores ejerrådgiver hjælper dig gerne med forslag til ændringer af sommerhuset. Ofte er det kun små, økonomisk overskuelige ændringer, der skal til for at gøre dit sommerhus endnu mere attraktivt for feriegæsterne at leje. Større ændringer i dit sommerhus kan forbedre det så meget, at du kan mere i lejeindtægt.

Skulle det ske at feriegæsterne aflyser ferien i dit sommerhus, så giver vi dig gratis indtægtsgaranti, så din indkomst for lejemålet er sikret. Du mister derfor ikke penge, hvis feriegæsterne bliver forhindret i at holde ferie i dit sommerhus.

Hvis du vælger selv at gøre rent, når feriegæsterne har forladt dit sommerhus, så betaler vi dig for det. Det samme gælder, hvis du foretager eftersyn og forbrugsaflæsning i dit sommerhus. På den måde kan du tjene lidt ekstra oven i lejeindtægten for sommerhuset.

Hvad hvis noget går i stykker i sommerhuset?

Feriegæsterne passer rigtig godt på dit sommerhus, men hvis uheldet er ude, så er du automatisk dækket af vores gratis skadesforsikring. Vi dækker skader forårsaget af feriegæster med op til 75.000 kr. mod en selvrisiko på kun 500 kr.

Hvad gør I for at markedsføre mit sommerhus?

Ligeså snart du har underskrevet formidlingsaftalen, starter vi med at markedsføre dit sommerhus. Vi tager fotos af dit sommerhus og laver en omfattende beskrivelse af det, som kommer i vores online katalog. I forbindelse med præsentationen af dit sommerhus, vil der også være en beskrivelse af området, dit sommerhus ligger i og tips til feriegæsterne om udflugter og seværdigheder i nærheden af sommerhuset. Det hele er med til at inspirere feriegæsterne til at holde ferie i dit sommerhus.

Vi sørger også for at dit sommerhus bliver præsenteret på mange andre online kataloger og salgskanaler på internettet. Vi markedsfører på mange sprog, så dit sommerhus kommer ud til så mange europæiske feriegæster som muligt. Vi laver målrettet annoncering på internettet, er aktive på de sociale medier og sender flere gange årligt nyhedsbreve ud til ca. 130.000 feriegæster.

Vi er online, fordi vi ved, at vores feriegæster er online.

Hvad er min fordel ved et online katalog?

Sommerhus med stråtag i naturen

Der er mange fordele ved at udleje sit sommerhus gennem et online udlejningsbureau. Det giver os bl.a. mulighed for at justere på lejeprisen på dit sommerhus, så prisen passer til efterspørgslen. Det betyder tilfredse feriegæster, og at dit sommerhus bliver lejet ud det meste af tiden. I sidste ende får du flere penge på kontoen.

Det betyder også at præsentationen af dit sommerhus i online kataloget altid er aktuelt. Køber du en ny opvaskemaskine, laver ny terrasse eller renoverer badeværelset, bliver det ændret i beskrivelsen af sommerhuset og der bliver taget nye billeder til online kataloget, så dit sommerhus altid bliver vist fra sin bedste side.

Hvem passer på mit sommerhus?

Det gør vi – og det er helt gratis! Vi ved at det er en tillidssag at udleje sit sommerhus, og derfor har vi vores eget uddannede personale, som tager sig af rengøring og eftersyn i dit sommerhus. Det er de samme medarbejdere, der tilser og passer dit sommerhus, og de vil efterhånden lære dit sommerhus at kende.

Når feriegæsterne forlader dit sommerhus, kommer vi ud og kontrollerer rengøringen eller gør rent, vi laver en kontrolaflæsning af feriegæsternes el- og vandforbrug og hvis der er mindre mangler, så udbedre vi dem.

Vores specialuddannede personale tager sig af din pool og spa, så de er klar når de næste feriegæster ankommer i sommerhuset. Serviceteknikeren tager løbende tjek af vandkvaliteten i pool og spa og sikrer derved en skånsom brug af kemikalier.

Vi hjælper dig også gerne med at slå græs, vintersikre dit sommerhus eller gøre hovedrent. Du kan altid kontakte dit lokale bureau, hvis du har brug for en hjælpende hånd.