+45 98 28 31 11
Åbningstider

Sommerhus i Frederikshavn

Frederikshavn og omegn byder på rig lejlighed til at holde en aktiv ferie i hele område - hele året rundt. Der er gode muligheder for cykle-, eller vandreturer, for dem som er lidt mere til det vilde findes der en del mountainbikeruter. Langs hele kysten lokker det lækre havvand, der indbyder til alt fra svømmeture og surfing til roture i jolle eller kajak.

En helt speciel oplevelse kan man få på Palmestranen, der kan man søge skygge under en af die 90 palmer som hvert år i maj bliver sat på stranden.

Har man fået nok af at slappe af eller at være aktiv på sin ferie, er der rigelig mulighed for at få stille sin shoppelyst i Frederikshavn. Den 2 km lange gågade byder noget til enhver. Trænger de trætte shoppingben til en pause kan man tage plads på en af byens mange Caféer og nyde en god kop kaffe. Restauranter er der også en del i Frederikshavn. Du finder familierestauranter og lidt mere eksklusive spisesteder.

Hvis vejret en dag ikke viser sig fra den bedste side kan man besøge på badelandet "The Reef".

Uafhængig fra vejret er Grenen og Skagen helt klart et besøg værd. Fra Frederikshavn er det knap 1 time kørsel i bil til Skagen.

Søgeresultat: sommerhuse
Åben udvidet søgning
Søgeresultat: Sommerhuse